marți, 17 mai 2011

Primăria Zemeş pusă cu botul pe labe ...

     În timp ce întreaga omenire aşteaptă , cu sufletul la gură , anul 2012 , d-l Rotilă Mihai aşteaptă cu nerăbdare sosirea anului 2013 . Atunci se pare că sediul actual al Primăriei Zemeş va fi " ras de pe faţa Pământului " ! Aceeaşi soartă o va avea şi " Căminul Cultural " al localităţii , care a fost ridicat ilegal pe terenul localnicului . În acest sens , d-l Rotilă susţine că este " posesorul " unei hotărâri judecătoreşti , definitivă şi irevocabilă .
    Vă oferim , în continuare , în exclusivitate absolută :) , prima parte unui interviu savuros , mai mult decât edificator pentru ceea ce înseamnă instituţie publică , în România :



    P.S. : Pentru obiectivitate , l-am contactat telefonic şi pe stimabilul localităţii , care ne-a promis că ne va suna , după ce se va consulta cu secretarul Primăriei . Şi ... ne-a tot sunat ! :)


3 comentarii:

  1. edificator ar fi sa prezentati si acea hotarare definitiva.....
    cat despre cei 10 miliardelei vechi,daca vi se pare normal sa fie platita o greseala(sau o infractiune)savarsita de un om, fie el si primar,din banii comunitatii......
    Din cate stiu nimeni nu mai are acces in zona filmata de cca 6 ani,iar lucrariile au fost definitivate la camin si dispensar din 1996;vechi molozul....

    RăspundețiȘtergere
  2. rectific: de 8 ani (din2003)nu mai are nimeni acces in zona filmata

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca greseala de " 10 miliarde " lei este facuta de un om care , din intamplare ,:) este primarul acelei comunitati , atunci mi se pare normal ca suma sa-i fie achitata de Primarie , urmand ca , mai apoi , Primaria sa-si recupereze banii de la cel care a savarsit greseala . Nu suntem experti in drept , dar consideram ca , cel putin din punct de vedere moral , asa ar fi normal .

    RăspundețiȘtergere