miercuri, 15 septembrie 2010

Locuri de munca

     Pe o criza ca aceasta in care abia ne ducem traiurile , orice loc de munca reprezinta un adevarat balon de oxigen . Nu e un secret pentru nimeni faptul ca Zemesul este ocolit de investitori din cauza nepriceperii crase a alesilor locali care nu au facut nimic pentru a-i atrage . Cu toate acestea , cateva portite ar mai fi :) . Haideti sa le luam pe rand :
  •      G4S Security - firma de paza , punct de lucru Moinesti , sediul este situat in cladirea Trustului . Salariul oferit este de aproximativ 800 ron .Cerinte : atestat paza , minimum 10 clase . Program de lucru : 12 /24 , 12/48 .
  • S.C. Zedupan  - firma de panificatie , punct de lucru Zemes , salariul oferit : aprox. 600 ron . Program de lucru : schimburi , munca cat cuprinde . :)
  • Penny Market - din cand in cand mai fac angajari (agenti de paza mai ales ) . Salariul este in jur de 600 ron .
  • Cateva societati locale ( magazine alimentare , baruri ) . Se cauta mai ales lucratori comerciali ( vanzatori / e ) dispusi sa lucreze mult pentru aproape nimic ( se ofera inclusiv salarii de 300 ron ).
        Dupa cum lesne se vede , situatia nu e chiar roza dar , cu ajutorul actualului Consiliu Local , sunt sigur ca lucrurile se vor indrepta . :)

2 comentarii:

  1. zedupan ,penny nu mai fac demult angajari; la primarie sunt afisate cca 35 de locuri de munca ,dar nu e niciun post de sef-ghinion.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate stiam , Zedupan mai angajeaza din cand in cand .

    RăspundețiȘtergere