duminică, 5 septembrie 2010

Monografia Zemes-ului

     Am fost " amenintati ' acum vreun an de zile cu publicarea monografiei comunei Zemes pe site-ul oficial al acesteia . De atunci  , nu numai ca nu s-a publicat aceasta monografie ( monografie scrisa de domnul Darlau Corneliu ) , dar a disparut si site-ul comunei .  Asteptam , cu infrigurare , campania electorala pentru alte promisiuni onorate prin omisiuni .

4 comentarii:

  1. Exista o monografie a comunei? Este tiparita, in format electronic sau sub forma de manuscris? As dori mai multe detalii, daca se poate. Multumesc anticipat.
    Cat priveste site-ul, imi pare rau ca s-a desfiintat. Zemesul exista, e frumos si e pacat ca nu-l promoveaza nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate stiu , exista o monografie a Zemes-ului , scrisa de d-l Corneliu Darlau . Cred ca este sub forma de manuscris .

    RăspundețiȘtergere
  3. e si manuscris ,dar e si pe suport magnetic;e vorba doar despre o monografie a scolii zemes.Oputeti gasi la biblioteca comunala sau la primaria zemes;o monografie in original(de prin 1946)mai are d-nul Marica Mihai.Cat despre site ,se va rezolva...

    RăspundețiȘtergere
  4. In cazul in care Zemesul nu are o monografie care sa dateze din zilele noastre, mi-ar placea sa contribui la realizarea uneia. Asta in conditiile in care se va gasi cineva cu spirit intreprinzator care sa se ocupe de tot ce inseamna informatii despre comuna si oamenii ei, din cele mai vechi timpuri pana azi. Si sa caute sponsori pentru tipografie, eventual editura. Personal, eu ma ofer sa asigur tehnoredactarea (culegere text -daca e cazul-, machetare, prelucrare fotografii) si pregatirea pentru tipar. Mi-ar placea sa vad monografia pe care o are domnul Marica, sper sa si reusesc, la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere