miercuri, 8 decembrie 2010

Petrom vegheaza ... musamalizarea !

Blogger Templates     Astazi dimineata in comuna Zemes , in jurul orei 3 A.M. a avut loc o explozie in locuinta d-lui Starparu Mihai . Ea a fost cauzata de o acumulare de gaze , gaze provenite din subsol (  de la puturi asa-zis "dezafectate " alePetrom -ului) . Trei membri ai familiei au fost internati la Spitalul Municipal Moinesti . Dintre acestia , unul prezinta arsuri de gradul 3 , altul de gradul 1 in timp ce mama acestora se afla in stare de soc .
        Casa este grav afectata fiind practic nelocuibila . De mentionat ca , in urma masuratorilor , s-a gasit o concentratie a gazelor mult peste limita maxima admisa atat in casa cat si in jurul acesteia . Au fost evacuate 6 familii plus scoala din apropiere . Desi initial cei de la Petrom au incercat sa paseze responsabilitatea tragediei celor de la e-on gaz , acestia din urma au dovedit , in urma efectuarii de masuratori , ca acumularea de gaze nu are legatura cu ei . Cu siguranta ca Petrom va trece rapid la musamalizarea dezastrului . Au muls comuna de petrol si gaze si au ascuns , cu buna stiinta , datele care ar fi putut preveni tragedia .
     Din cauza imbuibatilor un om se lupta acum pentru viata lui . Alaturi de el ar fi putut sa fie si alti zeci de copilasi care frecventeaza cursurile scolii din apropiere .
                                Multumim Petrom !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu