sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Mare zarva-n Primaria Zemes

     Poate mai tineti minte ca , acum vreo saptamana , am avut initiativa ( rusine , rusine sa ne fie ! ) de a publica o lista cu salariile angajatilor Primariei Zemes ( de pe 2009 ) . Pana aici , toate bune si frumoase ... Numai ca , de vreo cateva zile , o parte dintre acesti angajati ( va vom spune si cine atunci cand va incepe procesul , daca va incepe ) s-au gandit ca , n-ar fi rau , daca ar ameninta cu instanta administratorii acestui blog .
Pai bine , mai frecatorilor de menta , pe cine , cum , si , mai ales , DE CE  sa actionati in judecata ? Nu va mai prieste linistea din jurul vostru ? Ati pupat in fund ca sa ajungeti " sefuti " mai mici si , acum , va e teama ca s-ar putea sa fi pupat degeaba ? Care va sa zica  , nu numai ca nu v-ati simtit sa publicati declaratiile de avere de pe 2010 , ci ati pus titamai boticul pentru ca , cineva , a amintit de cele de pe 2009 . Saracutii de voi ... Manca-v-as economiile voastre de bugetari cinstiti , daca n-aveti dreptate ... S-au trezit niste terchea-berchea sa insinueze ca , cel putin , pe 2009 , ati avut niste salarii de-a dreptul obscene , invers proportionale cu munca pe care ati desfasurat-o in cadrul Primariei . Repet : rusine sa le fie ! La munca golanilor , nu la intins mana ... ( ne referim aici la administratorii blogului :))
     Am vrea sa precizam , in cazul in care nu s-a inteles asta , ca nu avem nimic cu acei functionari care , desi au salarii de mizerie , continua totusi sa incerce sa-si faca treaba . Avem ce avem cu cei care , anul trecut , cel putin , au luat si salarii ( indexate , bineinteles , cu purcoaie de sporuri ) de aproape 5000 Ron . Numai cand ne gandim la voi cum stati , sorbindu-va ore intregi cafelutele si barfind pe toata lumea , lasand contribuabilul sa astepte , devenim nostalgici ... Ce vremuri trebuie sa fi fost pe timpul lui Tepes . Viata , frate !
    Daca mirosul mentei si linistea , au inceput sa va deranjeze , lasati ca va scapam noi de ele . Chiar suntem curiosi cum va veti justifica casele , masinile , conturile etc. in cazul unui control ... Ati luat purcoaie de bani , pentru ce ?  Pentru a arunca , din cand in cand , din coltul buzelor atent rujate ( indiferent de sex ) cate-un " hai , siktir ! " celor care contribuie la salariile domniilor voastre ? Cei mai multi dintre voi sunteti angajati de pe vremea lui " nea Culita " si ati ramas asa numai din cauza lipsei de autoritate a actualului primar ( sac ! sa ne dea si el in judecata ) . Nu credeti ca ar fi timpul sa mai dati si niscaiva examene ? Noi unii nu vrem sa va mai platim salariile . Incompetenta nu trebuie platita , ci marginalizata . Prin ce v-ati remarcat , din punct de vedere profesional ,in ultimele 'nspe mii de ani ? Vom face si o petitie pentru a vedea cati , dintre locuitorii comunei Zemes , vor sa mai contribuie la " Jacobsul " vostru ... La munca frate , nu la intins mana ! ( de data asta mesajul vi se adreseaza , meltenilor ! )

  P.S. : din partea coatelor-goale care va sustin salariile , fara numar , fara numar :



  P.P.S. : dar stiti voi , oare , ce-i ala respect ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu