miercuri, 24 noiembrie 2010

Zemeş.ro - neactualizat

    După o pauză de cateva luni bune , cauzata de neplata , site-ul comunei Zemes continua sa dezamageasca si prin datele neactualizate pe care le ofera . Astfel , totul este inghetat la nivelul anului 2009 . Trebuie sa recunoastem ca sunt destule lucruri utile . Pacat ca nu sunt actualizate . Astfel , am fi fost interesati sa vedem declaratiile de avere actualizate , bugetul Primariei Zemes din 2010 , investitiile demarate anul acesta etc.  Edilul comunei se tot plange ca lumea nu are cunostinta de toate investitiile facute in cei aproape sase ani de mandat ai domniei sale . Pai nici nu va sti , pentru ca nu are cum .
     Va invitam , Stimabile , sa intrati si d-voastra in secolul 21 , învăţându-vă sa folositi  laptopul din dotare SI pentru a posta pe site-ul comunei , al carui administrator am inteles ca sunteti , chestii utile comunitatii ( de genul celor amintite mai sus ) . Probabil ca ar fi destui cei care ar fi interesati de niste date actualizate . Daca tot platim  acel site cu bani publici , haideti sa-l si transformam intr-unul cu adevarat folositor publicului larg .
    Transparenta este cheia democratiei . Suntem constienti ca , in Romania , acest concept scapa multora dintre cei care sunt platiti din bani publici . Bineinteles ca nu includem aici functionarii Primariei Zemes . Suntem siguri ca neactualizarea declaratiilor de avere ( de exemplu ) este , de fapt , doar o scapare ce va fi , cat de curand , remediata .
     Ce va costa sa fiti transparenti ? Doar un click ! Castigurile ? Imense ... :)





  P.S. : Abia dupa vizionarea acestui clip , ne-am dat seama de ce , anumiti functionari , vor , cu orice pret , actionarea noastra in instanta . Aveti grija , d-le V.M. , xeroxul primariei ar putea fi inlocuit , curand ! Pe ce post veti mai fi incadrat , atunci ? :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu