luni, 11 octombrie 2010

Club Zemes

   Mai stie cineva ceva despre fostul Club Zemes ? Se tot dadea ca iminenta preluarea acestuia de catre Primaria Zemes . Insa ... nimic
 nu s-a schimbat . Aceeasi cladire neutilizata cu scarile pline de semintele si fletmele celor care mai catadicsesc noaptea , la adapostul intunericului , sa-si faca cunoscute sentimentele nutrite fata de comuna lor draga . Pacat de suprafata mare a cladirii care ar fi putut servi drept adapost catorva mese de tenis , biliard , sah  si ... nu numai . Daca tot se pot aloca fonduri pentru umplerea cu balastru a gropilor drumului judetean 117 ( demers mai mult decat hilar ) , sunt sigur ca nimeni nu ar avea ceva de obiectat alocarii catorva banuti si  pentru reabilitarea clubului . O alta solutie ar fi cea a voluntariatului . Sunt sigur ca s-ar gasi destui tineri care sa dea curs unui asemenea demers . Totul tine de initiativa ... Haide Ioane , fa-te tata ca muncesti ! :)
    P.S. : Sper ca aceasta postare sa nu fie interpretata iar ca o " infierare " a preaiubitului edil .
    P.P.S. : Desi nu l-am votat pe actualul primar , totusi respectam decizia majoritatii si ... il vom sustine pe edil in demersurile sale  "pro" Zemes ( oricat de  putine ar fi ele ) .

5 comentarii:

  1. clubul este preluat din toamna lui 2009,iar o parte din el este reabilitat,momentan functionand in el centru de resurse publice,clubul pensionarilor,sedii de ong ,after school si vinerea si sambata diverse activitati culturale si sportive cu fsc si ovidiurom; pe youtube gasiti o secventa de la inaugurare,iar la fata locului puteti sa il vizitati oricand,acesta fiind deschis de la ora 8 la ora 16 zilnic(intrarea este prin lateral).Este intocmit un studiu de fezabilitate pentru modernizarea exterior ,sala de spectacole,sala vechii discoteci si amenajarea unui nou parc in jurul clubului plus parcare.Valoarea e de cca. 9 miliarde lei vechi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru precizari . Asteptam nerabdatori finalizarea lucrarilor . Speram sa nu fie vorba iarasi de promisiuni gen " drumul judetean 117 " .

    RăspundețiȘtergere
  4. balastrul din gropi tot fara bani era(poate din cauza asta nici nu tine)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stati linistit : nimic nu e gratis pe lumea asta . Cu siguranta , intr-un fel sau altul , balastrul a fost platit .

    RăspundețiȘtergere